web analytics
Gå till innehåll

Min dator har slutat att fungera

Ja så roligt är det. Den är ett halvår gammal så den borde ju fungera som en liten klocka. Den började knaka när man öppnade locket för några veckor sedan. Sen slutade den att ta laddning. Det mindre roliga i det hela är att den som tittat på datorn trodde att den skulle kunna kosta ca 4000-45000 kr att laga. Förhoppningsvis så ska den kunna gå på garantin men det vet man ju aldrig. Jag får lämna in den helt enkelt. Det tar väl några månader innan jag får tillbaka den igen. Har jag otur helt så går det inte på garantin och då står jag där utan dator men en skuld som ska betalas.

Just nu sitter jag med Robins bärbara dator. Tur han köpte en för lite sedan, annars hade jag bara haft mobilen. Jag skriver ju en del så jag behöver ju min dator. Det är bara att hålla tummarna helt enkelt.

Idag har jag varit extremt trött, men det är inte så konstigt. Mitt socker låg rätt så högt. Mitt eget fel då jag inte kunde låta bli pepparkakorna. Jag måste försöka stå emot dessa godheter men det är svårt. Jag ska försöka stå emot till den 6 december för då ska vi på julbord. Det ska bli gott. Jag längtar till jul. Det är den bästa högtiden. Det är så roligt och göra barnen glada. De är så förväntansfulla. Maten är ett stort plus.

Nu ska jag göra natta min kudde. Sov gott med er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: