web analytics
Gå till innehåll

Min första fästing?!

Dagarna går och vi med dom. Har inte varit här inne på några dagar men det är mycket nu. Har haft sjuka barn och det närmar sig student och skolavslutningar. Har dock inte hunnit planera så mycket men det får jag ta igen nu i helgen. Jag ska försöka ta igen med tvättandet med men det ser inte ut som att jag ska kunna hänga tvätten ute för det regnar. Ska inte klaga för vi behöver regnet men jag hinner med mer om jag hade kunnat hänga ut min tvätt på tork.

Pontus var ju dålig i veckan men är pigg nu och ikväll var han på disco på Lundegårds lekhall. Hampus ville inte gå och jag tror det var klokt av honom. Det var mycket barn där och ljudnivån var hög och det var rätt så stimmigt. Inget som Hampus klarar av för länge. När vi  kom för att hämta Pontus så satt han och var ledsen. Han hade hoppas på en studsmatta och skulle göra en volt. Han hade hamnat lite snett och landat på huvudet. Inte bra. Jag tycker inte om att de gör volter. Det kan ta så fel. Han mår bra nu i alla fall. Berättade för honom ännu en gång vad som kan hända. Det är viktigt att han tänker på det.

Jag vaknade i natt, eller tidigt i morse rättare sagt och kände att det stack till vid min vänstra skuldra. Jag kände efter och kände att något satt där helt plötsligt. Jag försökte ta bort det men det var svårt för jag nådde inte riktigt. Men jag försökte och fick till sist bort det. Jag somnade och när jag vaknade så frågade jag Fredrik om han kunde se om det satt något där men det gjorde det inte. Senare under dagen så var det en vit prick där och Fredrik tryckte och ut kom var. Det var inflammerat. Efteråt så var det ett hål där. Jag tror att jag fick en fästing i natt. Nu är jag lite svullen och röd. Får hålla koll på det. Min första fästing. Fan vad äckligt!!!

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen. Ha en fin kväll alla. God natt och sov gott!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: