web analytics
Gå till innehåll

Min helg i ord och bild

Dagen igår var en riktig skön dag. Jag tog fyra av barnen och åkte till Ölands djurpark. Vi hade tur med vädret. Det var inte för kallt och inte för varmt. Vi gick i shorts men solen var inte så brännande het. Mamma och hennes sambo samt mina småsyskon med familj var oxå med. De hade åkt buss från Eslöv så även dom hade en heldag i parken.

Vi såg fina djur och barnen åkte karuseller och några av dom badade. Vi andra gick bara och njöt av att kunna gå fritt. Små pojkarnas farmor hade Hampus och Pontus. Jag valde att göra så för då had ejag tid att vara med de stora barnen lite. Jag åkte till och med karusell med dom. När jag var barn älskade jag karuseller men de karuseller jag åkte då har jag respekt för idag. Jag brukar fantisera om hur de brakar loss och slängs iväg. Smarta jag 😉

Jag hade gjort pastasallad som vi åt och jag hade kaffe och läsk med så vi fikade och hade det mycket trevligt. Här under till kommer bilder från lördagen.

I karusellen som är här ovanför gick rätt så högt upp i luften och i den satt mina barn förutom Benjamin. Men hans tvillingsyster Beatrice skulle upp och hon var uppe flera gånger. Jag blev rädd av att bara se den när andra åkte. Däremot så gick jag in i en Berg och dalbana simulator. Man satt inne i en box och det var mörkt och i den fick man se på film. Man åkte berg och dalbana där inne och man kunde nästan tro att man faktiskt gjorde det. Det var lite häftigt faktiskt. 
Idag har vi åkt på en loppisrunda. Det är roligt ibland och bara köra runt lite. Man träffar folk och man får se lite av Ölands vackra natur. Vi tog en glass och satt och tittade på andra när de spelade golf. I kväll hade vi Rasmus, Fredriks största son och min svärmor på middag. Vi grillade och precis när de skulle åka hem så började det att droppa från skyn. Nu sitter jag här och skriver men ska snart gå och natta min kudde. Jag hoppas ni har haft en lika fin helg som vi har haft.
Kram och natti natti. 

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: