web analytics
Gå till innehåll

Min helg i Skåne

Nu har jag landat i Borgholm. Hunnit äta och ska nu strax ta en kopp kaffe. Jag har varit nere i Skåne och haft en underbar helg tillsammans med min stora son. Han är verkligen stor. Han blir 19 år om 15 dagar. Vart har dessa år tagit vägen???

Jag åkte ner i fredags och vi kom samtidigt till Lund där vi skulle befinna oss under helgen. Vi tog in på Stay It hotell. Ett hotell jag verkligen rekommenderar. Rummen var stort och rymligt. Det var fräsch och ljust. I rummet fanns det ett sovrum, ett vardagsrum, ett kök och ett kontor fast allt fanns i ett enda stort rum. Vi hade ändå stor yta att röra oss på. Vi hade även en stor och fräsch toalett med dusch. Sängarna var otroligt sköna att sova i.

I fredags så åt vi på Mc Donald. Det var lugnt i stan denna kväll. Efter maten gick vi upp och gjorde oss i ordning för kvällens bio film. Vi såg Bedragaren med Richard Gere och Susan Sarandon. Jag vill inte påstå att den var bra. Den var inte dålig men den var långt ifrån bra. Se den inte. Slutet är värdelöst!

I lördags åkte vi ut till Nova och kikade runt. Mamma och hennes sambo samt min bror med familj kom och åkte med ut dit. Vi kilade runt i olika affärer. Inte min grej direkt men vi kom ut i luften i alla fall. Det var mycket folk och jag hade ont i mina leder i benen och i ryggen. Men vi hade trevligt och det är det som betyder mest en sådan dag.

När eftermiddagen föll in så åkte min son och jag tillbaka till hotellet och vilade oss en stund. Vi var trötta båda två. Vi gick en sväng sedan i Lund på kvällen och handlade hem lite till kvällens mysstund framför TV:n.

Idag åkte vi hem en sväng till min mamma och hennes sambo. De bjöd oss på middag som satt där den skulle. Vilken god mat!!! När klockan var 14:00 så skildes våra vägar åt. Mitt tåg gick och min son skulle hem till sig. Vi har haft en underbar helg tillsammans och det är ett minne jag kommer leva på länge.

Jag träffade min sons flickvän i fredags förresten. Det var första gången jag träffade henne. Förhoppningsvis så blir det fler gånger. De har varit ihop i 4 månader och de är så söta tillsammans. En jättefin tjej.

Jag ska erkänna att jag och sonen satt med vars en Iphone och spelade Wordfeud och Ruzzle. Vi spelade mot varandra och fick många roliga skratt....det viktigaste är att man har roligt tillsammans. Sedan hur man har det spelar väl mindre roll 😉 (mitt försvarstal mot mobilerna)

Nu är jag hemma. Resan tog 4 timmar (per resa) men det var det värt. I morgon blir det dags igen.

Nu blir det kaffe. Ha en fin kväll go vänner.

Intressant?

3 reaktioner på ”Min helg i Skåne

  1. Anonymous

    vad heter du på wordfeud? Så vi kan ta en match...kul att din helg blev bra....som du säger tiden rinner iväg..minns honom som en liten parvel...ann-louise

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: