web analytics
Gå till innehåll

Min kropp vill inte som jag vill

En ny dag med nya möjligheter. Härligt. I natt har jag vaknat och somnar, vaknat och somnat men känner mig ändå inte så trött idag. Inte ön i alla fall. Har en del jag måste göra men får se om jag kan göra det för jag har ont i mina leder idag. Jag har tre fingrar på höger hand som inte vill som jag vill idag. Så har det varit nu i några dagar. Tror dock att det är kylan som är boven i dramat.

Mina leder i benen gör sig påminda. Höfterna säger sitt. Ja det märks att man börjar bli gammal hahahaha...

Tänk...nästa år blir Fredrik 50 år. Det måste vi ju fira. Ska kanske börja och planera för en liten fest med nära och kära? Eller en tillställning. Kan ju ha en liten sommarfest i trädgården. Grilla god mat och bara njuta av det fina vädret. Om det nu blir sol denna sommar.

Har du några planer för denna sommar? Jag vill åka till Gotland och hälsa på min lilla familj där. Pussa på mitt tredje barnbarn och få njuta av henne lite grann. Sedan skulle jag vilja ta familjen till Stockholm och gå på Gröna Lund. Njuta av Skärgården som de har i vår huvudstad. Gå på några museum kanske och ströva omkring i Gamla stan. Det hade varit härligt. Får se om det går att planera in.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sedan börja min dag. Ha en fin dag mina vänner!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: