web analytics
Gå till innehåll

Min minste älsklings födelsedagsfirande

Då har man firat minstingen i familjen. Han blir sex år idag och han är så stolt 🙂 Tänk så glada barnen är för att fylla år och bli ett år äldre. En annan vill stanna i åldern och inte bli så mycket äldre. Ja missuppfatta mig inte nu 😉 Det har varit en bra dag i alla fall. Pontus fick både leksaker, spel och pengar. Mormor, Lasse, Peter och Diana firade han i helgen. De åkte hem i morse.

Själv är jag helt slut faktiskt. Jag har varit ute och gått nästan hela dagen, men det har varit skönt men mina höfter tycker nog inte detsamma. Synd för dom hahaha...

Bilderna nedan är tagna idag. Måste bara säga att fotot på min äldsta dotter bjuder hon på. Hon gjorde grimasen med flit 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: