web analytics
Gå till innehåll

Min personliga blogg

Jag har öppnat en ny blogg. En blogg där jag kommer fortsätta att skriva mina åsikter om olika nyheter. Jag kan ibland inte bara låta bli att kommentera eller yttra vad jag tycker och tänker om vissa saker. Det kommer jag att fortsätta med fast i en annan blogg. Den hittar du HÄR. Designen är något tråkig men jag hittar förhoppningsvis en bra passande mall så småningom.

I Denna här bloggen kommer jag fortsätta att skriva mina tankar o funderingar men det blir om det vardagliga livet. I den mån jag kan ska jag kanske säga. Förr hade jag hur lätt så helst för att skriva. Jag skrev det jag tänkte om mitt personliga liv o leverne, men det fick jag i baknacken av många. Speciellt släktingar. Avundsjuka släktingar som älskade...eller egentligen ska jag skriva älskar för de gör det än idag. De älskar att sprida en massa skit.

Ja skitsnack är vad många älskar att springa med. Ju mer de kan smutsa ner en annan så länge mår de bra. Av det jag skrev så vände dom det till sin egen fördel o slängde det i ansiktet på mig. När de inte kunde nå mig så tog målade de mina barn på tapeten. Vad gör man då som mamma? Jo man slår tillbaka. Hårdare än vad man själv blev slagen o helt plötsligt så har man hamnat i en karusell  med bittra kärringar som inte har någon ryggrad.

Jag hoppade av ekorrhjulet o nu sitter jag här o vet inte vad eller hur mycket man vågar skriva om sig själv eller om barnen för man vet inte om det används emot en sen.

Hur som helst så ska jag verkligen göra ett bra försök att återfå min personliga blogg. Så som jag egentligen vill ha den!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

4 reaktioner på ”Min personliga blogg

  1. FixaDinBlogspot

    Jag hoppas att du fixar att hålla den här nya "regimen" för jag vet att vi är många som föredrar den. Om dina släktingar säger dumma saker så får väl vi andra besökare förklara hur fel de har *ler* Vi gillar dig och den du är!

    Jättekul att du tagit det här steget tycker i alla fall jag!
    Kram från Anneli

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.