web analytics
Gå till innehåll

Min underbara dotter

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMin älskade dotter. Hon går ut 9:an i år och ska förhoppningsvis börja i gymnasiet till hösten. Hon är inte helt säker på vilken linje hon ska ta men hon har skolan klar i alla fall. Hon är en duktig tjej som hjälper mig mycket här hemma. Jag hade önskat att jag hade haft lite mer tid så att hon och jag hade kunnat göra något tillsammans. Vi snor så mycket tid vi bara kan och vi brukar vara ute och gå på kvällarna. En dag ska jag ta med henne till Kalmar och shoppa lite för det är hon värd.

Puss och kram min prinsessa. Du är så vacker både på insidan och utsidan!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: