web analytics
Gå till innehåll

Min underbara vän

Jag missade La Camilla i kvällens melodifestival. Tack och lov ska jag kanske säga för hon var tydligen som jag misstänkte. Urkass! I stället för att stanna hemma och titta på henne så gick jag och sambon och tittade på Små citroner gula

Jag ville först inte se den filmen. En romantisk komedi är inte min stil riktigt men den thrillern Beautiful Creatures, verkade inte så bra så det blev de gula tomaterna som jag hela tiden sa. Till och med i kassan på biografen. Hur nördig får man vara? Bara för man säger fel en gång så behöver man ju inte göra det när man ska beställa plats på bion. Men men, jag bjuder på det.

La Camilla ja. Hon mimade visst för mycket och det var inte så bra heller. Det kan jag tänka mig. Army of Lovers var ju kända för sitt mimande förr och trodde att de kunde ta in det i framtiden. Jag hoppas denna kvinna snart kommer till insikt och förstår att hennes liv på scenen är över.

Nej det blev tummen ner för dom. Jag hann hem och för att se de fem som gick vidare. Inte i helhet utan när de gick igenom de fem som gick vidare. Ulric gick raka spåret vidare och det tyckte jag var bra för han var faktiskt duktig.

Denna sportlovsveckan har gått fort. Jag har varit med barnen och de har haft roligt. Vi har myst pyst och bara funnits. Spelat spel, gnällt och tjatat. Det första har barnen gjort och det andra har jag gjort 😉 (sagt med glimten i ögat) Nej då. Det har gått bra. Barnen har verkligen varit duktiga.

Jag har varit och hälsat på min allra goaste och finaste vän idag. Jag fick träffa hennes vackra dotter med. Det var så roligt att få sitta i samma kök som henne och prata. Det var inte i går precis. Man vet att en vänskap är stark när man inte har träffats på månader. När man väl träffas så är ändå bandet där. Hon vet att jag tänker på henne och jag vet att hon tänker på mig. Älskar dig. Du vet vem du är 🙂

Nu blir det sängen för mig. Ha en fortsatt fin kväll mina vänner.

Instagram
Intressant?

4 reaktioner på ”Min underbara vän

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: