web analytics
Gå till innehåll

Mina älskade barn och barnbarn ❤

Äntligen fredag. Ibland går dagarna så sakta fram. En vecka kan ibland kännas som två. Jag har haft några bra nätter nu i alla fall där jag har fått sova någorlunda bra. Sömnen är viktig. Idag känner jag mig ändå som en människa i alla fall 😉

Sitter i min dotters lägenhet då jag är hundvakt idag. Igår hade jag äran att ha mina barnbarn en stund. Var hemma hos sonen och hans sambo. Deras dotter var smått sjuk men är pigg igen. Skönt!

Wilja som flickan heter är ju bara för underbar. Hon och Sebastian väckte mig med kramar och så säger Wilja: Så långt hår du har. Så vackert! Hon är fem år gammal. Henne skulle jag vilja vakna upp med varje morgon hahaha. Hon är så artig den flickan.

Det närmar sig helg. Mina planer är att mysa med mina pojkar. Kanske se en film. Ta en promenad, sitta och prata. Allt det där dom vi brukar göra. Man får passa på medan barnen ännu har tid för deras gamla mor 😉

Ja jag blir snart 50 år. Det skrämmer mig lite. Inte att bli 50 år i sig utan åren som har varit har försvunnit på något sätt. 50 år är en lång tid. Vad har jag åstadkommit under dessa åren? Ja jag har blivit mamma till sju barn. Fått två missfall. Jobbat inom olika yrken men...mer än det? Ingenting. Jag har fostrat mina barn och försökt och pusha dom i rätt riktning. Jag tycker ändå att jag har lyckats bra med mitt moderskap. Dock så har jag tvivlat många gånger på om jag gjort rätt. Jag har gjort mitt bästa i de situationer som har dykt upp. Skulle någon fråga mig vad jag är så skulle svaret bli mamma. Det är väl som mamma jag känner mig hemma med.

Varje dag så kommer Hampus och pratar om både skola, fritidsintressen och flickor. Det är skönt att veta att ens 15-åriga son känner sig bekväm med att prata om allt det där med sin mamma. Han spelar keyboard och sjunger. Lär sig via Youtube. Han vill ofta att jag ska lyssna på någon låt och det gör jag gärna. Han är så duktig. Pontus kommer ofta och vill ta en promenad så det gör vi. Då pratar vi om allt och ingenting. Pontus är 13 år och det är så roligt att han vill umgås med sin mamma 😊

Det är något som jag är glad över. Att alla mina barn har kunnat komma till mig och prata om allt och ingenting. När jag tänker på det så kan jag sträcka på mig lite grann. För det bevisar att jag alltid har funnits där för mina barn. Det är för mina barn jag lever. Nu har några av dom berikat mig med barnbarn med. I skrivande stund har jag 5 biologiska och ett bonus. Det är vad en del andra kallar det. Jag säger att jag har 6 barnbarn. Jag fick ett på köpet när sonen träffade sin sambo 😊

Älskar er över allt annat ❤

Nu ska jag ta en kopp kaffe och bara njuta av tystnaden en stund

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: