web analytics
Gå till innehåll

Mina fyrbenta familjemedlemmar

I morse skulle jag ha fått den första vaccinsprutan för Covid-19 men igår eftermiddag ringde dom och sa att doserna inte hade kommit så jag fick boka ny tid. Nu får jag vänta en vecka. Men bättre sent än aldrig.

Nu är det helg och planerna är att mysa med familjen. Kanske se någon bra film, äta lite gott och bara njuta av tiden med barnen som är hemma.

Jag har en stor nalle hemma som jag har fått av min son Robin och hans barn Nellie och Sebastian. Den brukar sitta på dem plats jag brukar sitta när jag tittar på tv. Den platsen snor gärna mina hundar 😊

Jag har 4 hundar och det är bara en av dom som inte har snott platsen. Hon har aldrig tid att sitta still för länge så det är nog därför 😉

Sally
Corall
Cindy

För 7 år sedan sa vi att vi aldrig skulle skaffa hund. Jag älskar djur och framförallt hund och katt men vi ville inte ha någon hund efter Babsan. Nu sitter vi med 4 st hahaha...så det blev hund till slut. Jag kan inte tänka mig ett liv utan mina hundar.

Hundar är lojala, de älskar och respekterar en för den man är. Hunden kan man man prata med och veta att det man säger går inte vidare till någon annan. Hundarna är överlyckliga när man kommer hem och det oavsett om man bara har varit bort i 10 minuter. Jag älskar mina fyrbenta familjemedlemmar ❤

Nedan en bild på Mimmi som för en gång skull satt stilla 😊

Mimmi
Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: