web analytics
Gå till innehåll

Mina innersta tankar

Det känns som att jag är på väg att gå in i en höstdepression. Jag finner inget roligt. Jo ibland kanske men det känns ändå så likgiltigt. Ska till min samtalskontakt idag och tänkte ta upp detta med henne. Först tänkte jag lämna återbud för jag tycker det är jobbigt att åka iväg och se en massa människor när jag mår så här, men jag har bestämt mig för att åka. Jag har en massa jag borde göra men orken tar slut. Jag förstår inte varför livet ska vara så här?!

Jag skulle vilja fly iväg. Sitta på en öde ö någonstans utan dator och telefon. Bara finnas där, ensam. Lika ensam som jag känner mig. Jag kan sitta bland folk men ändå så känner jag mig ensam. Igår var jag på föräldramöte och vi var bara 8 personer där men jag kände ändå mig bortkommen bland dom. Jag iakttar och lyssnar. Försöker att inte synas, bara finnas där. Dock så ställde jag ändå de frågor som jag ville ha svar på. samtidigt som jag gjorde det så tänkte jag: Titta inte på mig.

Ibland undrar jag om andra ser mig med samma ögon som jag själv gör. Hur ser dom mig? Vad ser dom för något? Ser de att jag känner mig obekväm?

Jag är trött. Sover dåligt på nätterna. Vaknar några gånger och har svårt för att somna om sen. Jag skyller på hösten och på vad den ger mig. Mörker och kyla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: