web analytics
Gå till innehåll

Mina prinsar

Idag har jag haft Stéphanie och Benjamin hemma. Båda har haft ont i magen och ont i huvudet. Själv mådde jag pyton i förmiddags. Jag fick oxå ont i huvudet och jag gick och lade mig och sov bort tre timmar. När Fredrik kom hem så körde han oss till dagis efter han hade ätit så hämtade jag småpojkarna där.

Vi gick sedan till stan och kikade på vad Hampus önskade sig i födelsedags present. Nu vet jag vad det är och ska fixa det i morgon om allt vill sig väl. Annars hinner jag med det senare i veckan. Hampus berättade idag att de skulle ha maskerad på dagis och han har bestämt att han ska vara prins. Vi hittade inga kläder eller dräkter i leksaksaffären så det blev att gå hem och fixa till lite.

Jag hittade inga kläder men jag tänkte om man vattenkammade håret och fixade sidbena på honom och sedan gjorde jag och Stéphanie två kronor och två flugor som både han och Pontus ska ha på sig i morgon. Barnen tyckte dom blev fina och det är ju huvudsaken 😉

De raka sakerna som ligger där ska jag tejpa fast på baksidan på flugan i morgon och sedan kan man tejpa ihop det bak i nacken tänkte jag. Vi tog ritpapper och sedan tog vi folie runt och tejpade på.

Nu sover barnen och jag sitter här. Ska se Big Brother och sedan blir det sängen.

Intressant?

4 reaktioner på ”Mina prinsar

    1. Smulan

      Jo det är en blandad skara de har hittat i år tycker jag. Det kan vara rätt så underhållande ibland. Jag kommer ihåg Anders Bagge när han sa att han hade fobi för äpplen men hade svårt att föreställa mig hur rädd. Hanna var ju otroligt rädd för bananer och jag skulle vilja veta varför. Det såg lite överdrivet ut.

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: