web analytics
Gå till innehåll

Mina tankar om mycket

Det är tisdagen den 30:e Mars. Vart tog dom andra månaderna vägen? Någon som har sett till dom? Tiden springer i väg och man måste stanna upp i livet o känna efter vart vi är på väg. Jag gör det emellanåt, men jag får inga svar på mina egna frågor.

Ibland tänker jag tillbaka på mitt eget liv. Vad jag har gjort och inte gjort. Vad jag borde göra och vad som är bäst att göra. Jag är 38 år gammal och har 7 barn i Genomsnitt så har jag varit gravid i 63 månader i mitt liv. Det blir 5,25 år av mina 38 år. Jag blev gravid första gången då jag var 21 år så på 17 år har jag alltså varit gravid 5,25 år.

Ja jag har haft en del att göra med andra ord 😉

Det som har varit kan man inte göra så mycket åt. Man kan ta lärdom av allt som hänt tidigare i ens liv och göra det bästa av det i nutiden. Jag försöker vara en positiv tänkande människa. Det finns alltid något positivt i den negativa. Jag försöker lyfta fram det och dra i alla trådar, men ibland så står det stilla. Det går inte att se allt hur gärna man än vill. Det är bara så.

Jag skrev en artikel i går till fixa bloggens hemsida. (gå gärna in på hemsidan o ta er en rundvandring där). Den handlade om hur man kan få kommentarer i sin blogg av läsarna. Jag får sällan kommentarer i min blogg. Jag ställer direkta frågor till mina läsare men de svarar inte på dom. Jag börjar fundera på vad som skulle intressera en läsare att läsa. Så jag ställer frågan till er som läser detta inlägg.

VAD vill du läsa om i min blogg? Vad ska jag skriva om för att det ska vara intressant? Ska jag sluta och blogga?

Ja. Det kanske är så att jag ska sluta blogga? Jag bloggar iofs inte för att andra ska läsa men ibland är det roligt att få respons på det man skriver. Jag ställer inte frågor till mina läsare heller bara för att de ska skriva en kommentar utan jag gör det för att jag är intresserad av mina läsare. Det är roligt att lära känna sina läsare lite bättre.

Jag har för (o)vana att känna mig utanför. Därför håller jag mig i bakgrunden. Jag hörs sällan och förmodligen så syns jag inte heller, men jag finns. Iaf så känner jag det själv när ledvärken gör sig påmind. Just nu har jag stora eksem. Förmodligen så beror det på min nickel allergi. Det sitter i mina handflator och runt halsen. Just nu ser jag ut som ett freak. 

Ett hoppigt inlägg idag, men jag skriver mina tankar. Skönt o bara låta dom flöda för ett tag.

Våren har kommit till Borgholm men det är kallt iaf. Sambon fick skrapa bilrutor i morse. Jag längtar till sommaren. Jag vill ta ner barnen till sandstranden o solbada med dom. Vi bor ju så perfekt. Vi har 10 min till havet. 10 min till torget och 5 min till affären. Samtidigt som vi så pass centralt så bor vi på en lugn gata. VI har grannar men man hör aldrig av dom på det sättet.

Nej. Nu ska jag bespara er från mina tankar o funderingar. Jag ska till jobbet o jobba några timmar. Sen ska jag hem o vika tvätt. Vilket inressant liv jag har va? Eller inte!

Ha en fin dag!

Kram
Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

3 reaktioner på ”Mina tankar om mycket

 1. FixaDinBlogspot

  Inte visste jag att vi är lika gamla! 😉

  Jag har tänkt lite mer på det här med kommentarer och en sak som kanske kan påverka är hur man har valt att göra med kommentarsrutan. Om den är inbäddad i inlägget eller en popupruta är det lättare att titta tillbaka på det skrivna inlägget och kommentera det, återkoppla. När jag personligen inte ser texten längre glömmer jag av lite vad jag ska skriva/vad jag läste och tappar tråden. Ibland innebär det att jag klickar ner kommentarsrutan utan att faktiskt ha skrivit något.

  Nu påverkar min utbrändhet hur jag fungerar i såna här fall, jag glömmer lättare än förr, men jag tror att många har mycket omkring sig och också behöver lite hjälp på traven med sin kommentar.

  Bara en tanke 🙂
  kram!

  Svara
 2. FIA

  Vad du än gör så sluta inte blogga! =)
  Det där med kommentarer är jättesvårt. Jag fick typ aldrig några men beslöt mig för att tänka: vill jag att många kommenterar eller att många läser? Kom fram till att jag själv inte kommenterar så mycket som jag läser. Så det är ju i alla fall bättre, tycker jag, att ha 100 läsare om dagen än 100 kommentarer 😉 Kram!

  Svara
 3. Smulan

  Tack för era kommentarer och för era råd. Jag tar dom till mitt hjärta 🙂
  Fia. Nej jag slutar nog inte att blogga. Har svårt för att hålla mig härifrån ibland 😉
  Kram på er!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: