web analytics
Gå till innehåll

Mina vackra barn

Vi var hos barnens f.d dagmamma och grillade. En gång om året brukar hon bjuda in barnen hon har samt deras familj på grillkväll. Hampus o Pontus har ju börjat på dagis nu men vi var bjudna iaf o det var mycket trevligt.

En pojkes mamma sa att vi hade mycket fina barn. Inte bara fina utan vackra sa hon, och visst har jag det?

Det tycker väl varje mamma om sina barn. Jag blev glad och tackade så mycket naturligtvis. Hon har oxå ett vackert barn.

Det är roligt att få höra hur duktiga barnen är faktiskt för många tror att bara för att det är många barn så ska det vara skrikigt och stimmigt, men det är alltså inte det. Alltid ska jag kanske tillägga för visst kan det vara det med ibland.

Jag är otroligt stolt över mina barn. De är inte bara vackra utan de är omtänksamma och intelligenta. De ger mig otroligt mycket varje dag. Inte saker utan de ger av sig själva. Så mycket kärlek som mina barn skänker vårt hem hade jag önskat att alla fick.

Fotona är tagna med min mobil en solig dag, men man kan se mina barn sitta där som små tända ljus iaf 😉 Eller hur?

Ska snart lägga mig. Jag tycker det är otroligt skönt att det är helg. I morgon ska vi ha folk på middag. Hoppas alla kan komma. Ja det blir inte så många egentligen. Min pappa och Fredriks mamma kommer. Sen kommer sonens kontaktfamilj där det ingår 3 personer sen samt min egen familj. I den ingår det 2 vuxna och 7 barn (denna gång)

Vi har ju egentligen 9 barn allt som allt. Fredrik har två barn sedan tidigare och de ingår oxå i familjen så 9 barn är det som vi har. En stor härlig barnaskara. Tänk er bara så rika vi kommer att bli på barnbarn 😉

Jag har sagt till mina barn att alla bebisar de får kommer att bli mina. Min stora son sa att då skulle han vänta med att skaffa barn. Tack så mycket sa jag 😉

Jag var själv 21 år när jag fick mitt första. Sonen är iofs bara snart 17 men iaf. Han kan gott vänta en 10 år till. Leva livet lite och komma till ro. Han skojade bara när han sa att han skulle skaffa barn men det finns dom som skaffar i tidig ålder. Det finns dom som fixar det men oxå dom som inte gör det. Det är inte bara i unga åldrar heller för den delen utan det finns även dom i vuxna åldrar som inte klarar av det.

Nej. Nu svamlar jag i väg här. Dags att natta kudden med andra ord. God natt o sov gott!

Smickra mig 😉  Flattr this

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger.

1 reaktion på ”Mina vackra barn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: