web analytics
Gå till innehåll

Mindre smart

God morgon. Det är kallt ute och jag fryser så smått. Jag har en förkylning i kroppen som inte vill släppa riktigt. Barnen är i skola och på dagis och jag har massor att göra här hemma. Dock så är krafterna slut känns det som. Jag har fixat min diskmaskin iaf så den är igång men jag har tvätt som ska vikas och läggas in med.

Jag läste en artikel i aftonbladet om ett brittiskt par som blev utslängda från USA: De hade twittrat och skämtat om att de skulle förstöra USA och att de skulle gräva upp Marilyn Monroes lik. Det finns en bild på dom och de ser så ledsna ut. (läs här)

Hur kan man bara ens komma på tanken om att "skämta" om att gräva upp Marilyn Monroes lik? Det är väl inget skämt? Var finns det roliga i det? Jag kan inte se det iaf. Jag tycker bara att det låter skändande att ens bara komma på en tanke om uttrycka sig så. Det var iofs ett citat från en amerikansk serie men iaf! Löjligt!

Nej nu ska jag ha en kopp kaffe så att jag kan vakna till. Ha en fin dag.

Intressant?

3 reaktioner på ”Mindre smart

  1. Anna

    Jag njuter av min ensamhet idag, de är så skönt när man är lite halv med en förkylning, min dotter ska bara komma o luncha men behöver ju inte ansträna mig 🙂

    Vissa kan inte skämta normalt så dom får skylla sig själva!!

    Kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: