Gå till innehåll

Minneslunden

Kvällen är kommen och barnen ska snart lägga sig. Dagen har gått rätt så fort ändå idag fast det är söndag. Det är idag två veckor sedan min pappa dog och han har fått en gravplats men han vilar inte där än. Vi åkte till  kyrkogården och tände två ljus på minneslunden. Ett ljus för pappa och ett för övriga nära och kära. Jag har ju två fastrar och en farmor samt mormor och morfar och sedan har vi Fredrik bror och far som inte längre finns bland oss.

Det var rofyllt att sitta en stund i minneslunden. Man ser havet därifrån och man känner en inre ro på något sätt tycker jag.

Vi gick en liten runda bland gravarna och tittade lite. Sedan gick vi bort till pappas gravplats och såg på de fina blommorna som han hade fått.

Jag gick till affären innan och tittade bort mot det hållet som man gick när man skulle till pappa och det kändes konstigt för nu blir det ju inte att man går där mer. Det var en genväg kan man säga. Tog man den vägen så tog det bara 10 minuter att gå till honom. Man såg folk som gick på trottoaren på andra sidan vägen och man ser att livet fortsätter på som vanligt fast det inte är som vanligt.

Man ser människor gå och man försöker tänka ett liv utan pappa men det är svårt. Det känns tomt och ändå så är det så livet är. Man föds och lever för att sedan dö. Grymt egentligen.

Avslutar kvällens blogg med fina tavlor från havet bakom kapellet.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: