web analytics
Gå till innehåll

Minnesrik dag

Vilken rolig julafton vi hade. Så mycket gemenskap, så mycket kärlek. Helt underbart. Vi firade med min äldsta son och hans familj. Åt god mat, spelade julklappsspelet och njöt av sång och musik. André och Hampus skiftade om att spela gitarr och sjunga. Detta var en av dom bästa jular jag har haft. Detta året blev jag helt portad från köket. Det var så skönt men det kändes så konstigt.

Frågan om vad jag önskade mig i julklapp kom lite då och då. Som vanligt blev svaret att jag inte visste. Man har ju allt. Sedan visste jag att det jag verkligen önskade mig skulle jag inte få. Det var att få ha alla mina barn och barnbarn under ett och samma tak. Men jag fick i alla fall ha fem av mina barn och ett av mina barnbarn där och det uppskattade jag. Sedan har jag ju fått två bonus barnbarn och dom var ju med oss. Ja det var en mycket rolig och trevlig julafton!

Igår låg jag halvt om halvt däckad. Jag var inte alls pigg. Det började kännas redan under julkvällen men tänkte att det kanske inte blir så mycket av det. Men jag var totalt slut. Idag har det känts bättre i alla fall.

I morgon ska jag och Stéphanie på thaimassage. En julklapp jag fick av henne. Massage har fått tidigare men just thaimassage har jag aldrig fått. Ska bli intressant och se hur det kommer gå till.

Mer i julklapp fick jag bland annat böcker som jag ska försöka läsa. Varma strumpor, förkläde samt en biljett till Mamma Mia the party! Som går i Stockholm! Jag längtar!

Jag fick många fina saker. Glad för allt jag fick. Samt lycklig över att fått spenderat dagen med älskade familjemedlemmar ❤️

Önskar er alla en fin fortsättning på julen ❤️

2 reaktioner på ”Minnesrik dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.