web analytics
Gå till innehåll

Missförstånd så det slår om det

Jag vet att man kan missförstå saker och ting som man läser och för att undvika det lättast är att läsa det som skrivs. Blir man osäker så kan man läsa det en gång till och kanske en tredje gång om man har svårt att ta in det som står där mitt framför ens ögon.

När jag gick i tvåan, trean så gjorde vi viskleken. Man sitter i en ring och den första viskar ett ord eller två i sin kompis öra och den i sin tur viskar vidare det den hörde till sin kompis bredvid. När man kom till den siste så skulle den säga ordet eller orden högt och det slog aldrig fel. Det blev aldrig samma ord som det första barnen viskade i sin kompis öra. Snacka om att en liten fjäder blir till en fullvuxen höna när det har gått runt.

Just så är det för många. De säger det som den tror har hört och just så är det. Sen att det är så långt ifrån sanningen som det bara kan bi hör inte hit. För visst måste det vara så som man har trott sig höra? Det är en sak i och för sig. Men att läsa fel och tro att det är precis tvärtom är en annan.

I morgon läggs jag in och jag ska ta 18 blodprovsrör i morgon. När det är klart så vet jag inte riktigt hur dagen kommer att se ut. Jag får se helt enkelt vad dagen har att erbjuda. Det enda jag inte vill ska hända är att Tove får åka in för att föda barn. Hon får knipa ihop till den fjärde 😉 Lättare sagt än gjort. Kommer lillsessan så gör hon men jag hoppas att hon föds en dag då jag kan sitta i väntrummet och vänta.

Ja det är ju inte bara Tove som ska ha barn utan det är även min son så klart 🙂 Tänk att min pojk ska bli pappa? Det var ju inte så längesedan som han själv låg i vaggan tycker jag. Ja det märks att man kommer in i ett helt annat stadium i livet.

Sonen min är duktig att fixa med diverse elektriska saker med, som min dator till exempel. Den var helt död. Jag visste att batteriet var fulladdat men den ville inte starta. Sonen fick tag i datorn och kom ner igen tio minuter senare. Då fungerade datorn. Han har den tålamod som jag hade önskat att jag hade haft.

Jag har klippt håret på Tove idag med. Det hade växt ordentligt. Det blev lite snaggning runtom och klippning av topparna på resten av håret. Jag ska tillägga att det var en frisyr som hon själv ville ha samt att hon faktiskt har haft den innan. Jag klippte bara till det lite. Det blev bra tyckte jag. Eller vad säger du Tove? 😉

Jag har sytt gardiner idag. Både till vardagsrummet och till fönstret i hallen. Jag tog ner gardinerna för någon vecka sedan och har inte haft några uppe sen dess. Nu sydde jag och hängde upp men ingen har märkt något. Jo Stéphanie men Fredrik som sitter bredvid fönstret i vardagsrummet har inte sagt något 😉

Jag, Maria och hennes mamma samt min dotter Stéphanie tog en långpromenad med Sally. VI släppte henne när vi kom till havet och snacka om att hon blev lycklig. Hon sprang ut i havet och upp i sanden, ut i havet och upp till gräsmattan. Hon älskade att bada men hon var inte lika glad när hon fick duscha när hon kom hem.

På vägen så ringde min äldsta son. Alltid roligt att höra hans röst. Han bor i Skåne och vi har inte träffats på någon månad nu men jag vet att han har det bra och det är huvudsaken.

Det blev några bilder från promenaden. De kommer här nedan.

God natt och sov gott

Borgholm

Borgholm

Borgholm

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.