web analytics
Gå till innehåll

Misshandel, förnedring och tortyr

Jag har recenserat filmen An American Crime och sen hade jag tänkt att fixa lite här hemma, men jag fastnade för denna story. Den är verklighetsbaserad och den är värre än den värsta thriller. Vill du läsa min recension så kan du göra det här. Jag fastnade för den filmen och sökte lite på nätet om de inblandade människorna ochdet är en hel del som man hittade. Mycket tragisk historia.

Båda småpojkarna är fortfarande hemma. Pontus är dålig i magen och Hampus börjar bli förkyld. Jag ringde och sa att de blir hemma resten av veckan från dagis för det är bättre de vilar ut sig ordentligt. Just nu sover Pontus som en stock och Hampus ligger i soffan och myser. Händige Manny går på tv:n och han tycker de talande verktygen är roliga att titta på.

Jag har varit nere i källaren och tvättat. Nu har jag flera berg med tvätt som ska vikas, men jag får göra det när Fredrik kommer hem. Han är på brandstationen och gör sitt där.

Mina eksem ser bättre ut idag, men så smörjde jag ordentligt igår. Ska bara inte glömma att fortsätta med kortison salvan några dagar till fast det ser bra ut. Idag får jag hem min hydrokoll med så det är ju bra. Jag har några hemma men när jag väl behöver dom så tar de slut fort.

Ni får ha en fin dag alla vänner. Sköt om er!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: