web analytics
Gå till innehåll

Misstänkt pedofil

Ja då har man varit nere i stan o gjort sina ärenden. Det är riktigt vackert ute med all snö som ligger faktist. Så länge det inte bli vått och slaskit så kan jag faktist tycka om vintern mycket!

I morgon ska jag på möte. Tar några timmar att köra så det tar i stort sett hela dagen, men det ska bli roligt samtidigt.

Pratade med min stora son innan. Han längtar till att kunna köra moped med Fredrik. Så han längtar till snön har försvunnit...*ler*...

Vi har varit en stund hos pappa med. Vi tog en fika där innan vi gick vidare hem. När jag gick förbi affären så såg jag löpsedeln från expressen.

Visst låter det bra med 2 kr till Haiti om man köper Expressen? Iaf så tycker expressen det själv. Jag personligen tycker det är för jävligt att tjäna pengar på andras öden på detta sättet. De gör allt för att sälja sina tidningar.

Då är det bättre att strunta i att köpa tidningen o skänka hela tian till Haiti i stället. Det tjänar de behövande mer på.

Tycker det är bedrövande!

Tack o lov så finns det som hjälper för hjälpandets skull.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Läste i en annan artikel om en 49 årig man från Ludvika som är misstänk för sexuella övergrepp mot fyra flickor. I två fall handlar det om våldtäkt mot barn.

Jag hatar ärligt talat pedofiler. Om det är för att en mycket närstående till mig har en pappa som är dömd pedofil eller vad vet jag inte, men jag ser inte dom är som normala människor.

Det är inte normalt att tända på småbarn. Det är äckligt o jag kan inte förstå hur någon med barn vågar ge sig in i ett förhållande med en sådan människa!

Snacka om att vara blåögd, för de tror verkligen på personens lögner. Jag vet inte vem det är mest synd om.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.