web analytics
Gå till innehåll

Mitt äldsta barnbarns födelsedagsfirande

Igår firade vi mitt äldsta barnbarn som fyllde 7 år förra månaden. Naturligtvis blev det grattis på hennes dag men igår firades hon ordentligt. Pontus vann 2 kg kinapuffar på Liseberg som han gav till Nellie, Sebastian och Wilja. Av mig, Fredrik och resten av familjen så fick hon en hårborste, en nyckelring med lampa samt en vattenflaska med hennes namn på. Strumpor, hårsnoddar samt godis fick hon. Ska även ta henne till Guldfynd en dag där hon ska få välja ett par nya örhänge. Av Beatrice fick hon nagellack och en fin nalle som hon blev så glad för. Beatrice hade även gjort hennes tårtor 😊

På eftermiddagen så åkte Fredrik, jag, Beatrice och Iris till Krusenstiernska trädgården och tittade på teatern Bäddat för trubbel. Rekommenderar den verkligen. Man fick skratta när det ena missförståndet efter det andra serverades. Min gamla sång och danslärare var med och spelade(kvinnan på bilden) Det var lite roligt faktiskt.

Jag älskar teater, speciellt musikaler. Jag vill så gärna gå och titta på Mamma Mia the party. Det hade varit något att minnas med glädje tror jag.

Jag, Stéphanie och Beatrice försöker hitta på lite roliga saker tillsammans. Antingen åker vi iväg tillsammans eller så blir det lite shopping. Det är roligt...speciellt nu när dom är vuxna och betalar sina egna kläder hahaha.

Idag har jag varit på min terapi. Nästa vecka går min terapeut på semester så nu har jag sommarlov i 4 veckor 😊 men jag har en del att reflektera över ändå. Det hjälper mig på vägen fram men det är små hinder som jag måste komma över innan jag kan sparka bollen i mål.

Det går framåt I alla fall och det är huvudsaken.

.Jag hoppas att ni alla har haft en fin dag. Önskar er en fin fortsättning. Kram kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: