web analytics
Gå till innehåll

Mitt år 2013

Januari

Man drömmer varje natt sägs det men det är inte alla drömmar man kommer ihåg och sedan finns det dom som sätter sig långt in i själen. Även det kan vara på grund av olika saker. I januari förra året drömde jag om ett  dödsdömt barn som jag hade fött. Den drömmen var obehaglig och den har jag inte glömt bort.

I januari har jag två barn som fyller år., Robin och Pontus. Först är d Robin som fyller år den 20 januari  och sedan har vi Pontus en vecka senare. Det vill säga den 27 januari.

 

Februari

Jag fyller år den 2 februari och blev firad av familjen. Det var en mysig dag. Jag älskar att vara tillsammans med familjen.

Den 14 december är det alla hjärtans dag och där fick jag en jättefin blomma av Fredrik och barnen. Den var formad som ett hjärta. Så supersöt.

En dag när jag hämtade Pontus från dagis så berättade han att han hade mött sin morfar. Hans morfar lever inte längre så jag blev lite förvånad när han sa det. Det hela slutade med en liten dialog mellan han och mig 🙂

 

Mars

Den förste mars så förlovade sig min äldsta son och hans flickvän sig.

Hampus fyller år den 14 mars så det blev så klart ett litet kalas. Han blev sju år så det blev ju dags för honom att gå upp i ettan till hösten.

 

April

Stéphanie tog sin konfirmation den 27 april. Det var jättefint och hon var glad över att det äntligen var slut med alla besök i kyrkan hahaha.

Hampus och Pontus hade sitt födelsedagskalas på Leos Lekland och de hade så roligt. De sprang runt och lekte och åt glass i mängder.

 

Maj

Den 3 maj fyller sambon år så det blev ett litet kalas här hemma med familjen. Det blev paket och smörgåstårta och en mycket trevlig och mysig dag.

Den 25 maj fyller min stora dotter år så vi gratulerade henne och tog med henne till Åland 🙂 Det var även mors dag så det blev flera kalas i ett.

 

Juni

Robin gick ut nian och fick sina betyg som han verkligen har kämpat för. Han var stolt och jag var än mer stolt. Han var en stilig ung man när han tog emot sina betyg och tog skolan rektor i hand.

Stéphanie gick ut åttan 🙂 och blev med en gång stor.

Det var dags för midsommarfirande lite senare denna månad och den firade vi ute i Gärdslösa. Det var både roligt och trevligt.

Juli

Den 22 juli firar jag och sambon förlovning. Det var 7 år sedan vi förlovade oss och vi brukar alltid äta något gott denna dagen. Denna gången hade barnen tillsammans med en kompis planerat bjudning hemma i vår trädgård. De hade gjort ett bord och dukat fint och serverade en god kycklingsgryta. Det var så mysigt och fint.

Den 22 juli är även en dag med lite sorg. Det var den dagen som pappa började bli sjuk och sakta men säkert gå över till den andra sidan. Så naturligtvis så blir det en del tankar och funderingar denna dag.

Augusti

Rolandz kom till stan och fast det regnade så stod vi vid scenen och gungade loss till den svängiga musiken. Det var verkligen ett stort ös.

Vi var bjudna på fest i Skåne. Min bror och hans sambo fyllde jämt och min son som blev 20 i december det året firade vi tillsammans med dom. Det var en mycket lyckad fest. Dagen efter åkte vi till High Chapparral.

 

September

Mina tvillingar fyller år i början av november och min väns dotter fyller oxå år häromkring. Vi slog hop deras födelsedagsfest och bjöd in deras vänner. Det blev lyckat med taco och godis.

Johan Theorin kom till stan ocg signerade sin senaste roman. naturligtvis var jag där och köpte en bok 🙂

September är en fin månad tycker jag. Den finaste och mysigaste på hela året. Vi fick besök av mamma o hennes sambo samt mina syskon. Min stora son kom med så jag hade alla mina sju barn samlade under samma tak. Denna helg är det skördefest så det blev en del tittande i stan.

 

Oktober

Hampus fick en tid i Kalmar för att kolla sin syn. Han fixade det galant och han var så stolt över sitt besök så att han pratade om det för sina syskon när vi kom hem.

Jag fick hem min Canvastalva där motivet var på mina barn. Den blev så fin!

November

Tvillingarna blev 11 år och de ville naturligtvis ha vars en tårta. Deras vilja var vår lag. Jag fick hjälp av min väninna och tur var det, för jag hade aldrig hunnit med allt som skulle göras.

 

Fars dag firade vi naturligtvis. Det blev blommor på gravarna och presenter till Fredrik.

Vi tog en bowlingrunda på Harrys. Ja jag var inte med utan jag stod och tittade på. Jag kan ju inte flr min handled. Barnen hade roligt i alla fall och det är det som räknas.

 

December

Det var inte bara rolig julklappsletande som pågick i december utan det var även en hel del nätmobbing mot min dotter. Mycket tråkigt men nu är det i alla fall lugnt.

Under december månad händer det en del här hemma. pappa fyller år den 4 och André den 10. Då blev han 20 år 🙂 Mamma fyller år den 12 december och vi skulle ner till Eslöv under den helgen. Vi berättade inget för min son för vi skulle överraska honom och det blev han med 🙂

Det var roligt faktiskt att se hans och hans flickväns min när vi stod och knackade på deras ytterdörr. Under denna helgen åkte jag och Fredrik och löste en mordgåta i Malmö 🙂

Det blev luciadags och Beatrice var tärna denna gången. Förra året var hon ju självaste Lucian 🙂 Det spelar ingen roll vad hon är för hon är den vackraste i mina ögon ändå. 🙂

Sen kom julen och dagarna därefter. Stora sonen och hans flickvän kom för vi skulle fira nyår tillsammans.

 

Sammanfattning

När man summerar året som har gått så ser man lite vad man har gjort. När man bara tänker tillbaka så kan man inte alltid se så mycket för man tycker att det som hände har nyligen hänt fast det kanske är 11 månader sedan.

Sammanfattningsvis så har vi haft ett mycket bra år tillsammans. Många glädjeämnen och vi har funnits där för varandra.

Jag önskar er alla ett Got Nytt År 2014

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Sjubarnsmamma

Intressant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: