web analytics
Gå till innehåll

Mitt hjärta är stulet

...och det av ett underbart vackert barn som heter Nellie. Jag är så otroligt stolt över att vara hennes farmor. Hon är det sötaste som finns

Pontus fick hålla Nellie innan och snacka om att han var stolt. Han är så glad för det lilla livet. Ja Hampus med. Han har inte vågat hålla henne än men det kommer 🙂

Jag måste säga att Robin o Tove är mycket duktiga. De är unga men de tar verkligen sitt ansvar o de tänker så klokt.  De är måna om sin dotter och vill henne allt gott. Det värmer mitt hjärta när jag ser dessa tre tillsammans.

image

Ikväll gick jag o Stéphanie till graven. Vi mötte upp Maria på vägen. Jag hade ätit lite knäckebröd innan vi gick o mitt socker låg på 8,6. På väg till stan så köpte vi dricka o jag sa att jag kände mig hungrig. Men tänkte att det kan jag inte vara. Det var ju inte längesedan jag åt.

Maria kom o jag tänkte att jag förmodligen hade lågt socker. Maria gick upp efter kex som jag fick. Vi gick vidare till kyrkogården men fick vila en stund. Jag orkade inte gå o jag kallsvettades. Åt fler kex o efter ett tag började jag känna mig bättre så vi kunde fortsätta gå.

Vi satte rosor på Tomas grav. Det fanns inte en blomma där. Sen gick vi till pappa.  Vi vattnade o satte rosor plus två små söta älvor. Vädret var skönt men regnet hängde i luften. Vi skulle gått nerom hamnen men vi tog genom stan istället. Det började droppa så smått då. Maria gick hem o vi mötte upp Beatrice. Vi skulle inom Ica o handla. Vi hade Sally med oss o jag vill inte sätta henne utanför själv.

Nu har jag lagt mig o bloggar via min mobil. Det finns säkert fel ord o stavfel då min mobil ändrar ord utan jag hinner märka det alltid. Ni får sova gott och sköt om er.

image

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: