web analytics
Gå till innehåll

Mitt i veckan

Mina planer för förmiddagen var att vara med i skolan hos Hampus och Pontus,  men jag kom inte till ro igår kväll förrän sent. klockan hade passerat 12. I morse nr jag vaknade så var jag så trött och hade ont i min rygg. Jag ska ta det på fredag i stället. Då har Hampus gymnastik och han ville att jag skulle vara med och titta på den lektionen så det passar ju bra.

Jag har inga planer för dagen annars. Inte mer än att plocka lite här och där. Vika lite tvätt och få undan alla skor i hallen. Vi är många i familjen och det innebär skor till förbannelse. Jag fasar för vintern med snö och slask. Då blir det overaller ovanpå det.

Ha en fin dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: