web analytics
Gå till innehåll

Mitt liv

Jag har inte tänkt så mycket på det tidigare men sen jag läste artikeln Här är ditt liv i dagens nyheter så har jag funderat på det mer o mer. Man går till en doktor o vill ha hjälp med det man har problem med. Det som hänt tidigare genom åren kan ligga till nackdel i framtiden.

Jag gick till doktorn förra hösten. Jag har problem med mina leder och har haft det länge. Det blir bara värre o värre o  numera har jag så ont i mina leder i armarna så jag kan knappt lyfta min högra arm ibland.

Doktorn slog in mitt personnr o såg att jag haft medicin för depression. Då kunde mitt onda bero på det. Jag fick inte det att gå i hop. Jag vet att när man mår dåligt psykiskt så kan man framkalla symtom för andra sjukdomar.

Jag vet att mitt onda INTE beror på min dåvarande depression. Frågan är om doktorn hade kommit fram till samma slutsats om hon inte hade sett min sjukdomsbild. Det kom fram senare att det är ledverk jag har.

Ja ja. Dagen idag har varit bra. Den har gått fruktansvärt fort. Jag gick upp i morse o när jag för första gången tittade på klockan idag så var hon redan 15:30. Vi skulle ha grillat hos svärmor idag men vädret höll inte så vi var hemma o gjorde hemmagjord pizza. Gott gott gott.

Efter maten så skulle jag springa lite tänkte jag. Ska ni springa så ha aldrig barn med er för det är tusen ggr så mycket jobbigare. Jag hade tvillingarna o Stéphanie med mig. De sprang inte utan de cyklade, De kunde inte vara tysta heller utan man skulle svara på tusen frågor. Vet ni hur jobbigt det är att springa o prata samtidigt? Speciellt när man inte ha någon kondis innan!

Ja ja. De fick lite tid med mig iaf o de hade roligt. Jag var dödstrött!

Pontus. Han är lite över två år. Han är så stolt. Han går på pottan. Han började med det i går. Man får påminna honom o då springer han glatt upp. Stor kille jag börjar få 🙂

I morgon är det jobbdag. Jag ska vara i klädbutiken i morgon. Förmodligen på tisdag o onsdag med. Ska bli intressant. Det är ju ingen bransch jag har varit i tidigare.

Just nu ser vi på Poirot. Reklam för tillfället. Det blir sängen sen. Ha en fin kväll.

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.


Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: