web analytics
Gå till innehåll

Mobbad och mobbare

Då var det söndag. Igår planerade jag filmkväll med chips och läsk med familjen. Dock så råkade jag somna efter middagen. Det blev filmkväll ändå fast lite senare än vad jag hade tänkt. Vi såg Fun whith Dick and Jane med jim Carrey. Har man tråkigt en kväll så ska man se en film med honom. Han är inte klok han hahaha. Jag har sett filmen innan men den var värd att se på igen.

Idag har jag massor att göra men jag får se vad som blir gjort. Tvätten måste tas i alla fall. I  morgon är det skoldag igen för barnen. De har kommit in i sina scheman nu. Dock är jag orolig för min näst äldsta dotter som blir mobbad i skolan. Jag har haft mailkontakt med hennes mentor men då denna mentor till slut svarar på mina mail och i stället går till min dotter och säger att jag skulle ha sagt saker som jag inte har sagt s¨blir jag än mer orolig.

Jag kan inte låta bli att tänka om hon verkligen lyssnar på vad min dotter säger. Eller lyssnar dom bara på det dom vill lyssna på? Jag vet inte. Funderar på att gå vidare med det i alla fall och hjälper inte det så gör jag polisanmälan på skiten. Min dotter har haft kompisar innan men när jag satte ner foten en dag och sa att nu var det nog. Min dotter skulle inte trampas på så började helvetet för min dotter. Skitsnack bakom ryggen, lögner och en massa annat skit påbörjades. I ett helt år har hon stptt ut och nu hann hon bara gå en vecka i skolan...då började det igen.

Nu ska jag börja min dag här. Hoppas ni får en fin söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: