web analytics
Gå till innehåll

Mobbad, mobbare och elaka

Aftonbladet är ju roliga. Videobeviset: Idol-Linda redan en superstjärna hade de skrivit om en video som idol-Linda gjorde för 9 år sedan. Superstjärna? Hade hon nu varit det så hade hon väl varit känd? Eller har jag så fel? Eller det är kanske rentav bara jag som inte har sett henne tidigare?
För mig är det stor skillnad på att vara artist och kalla sig artist samt att vara känd och superkänd.

Ser just nu på kvalet. Det var mycket bättre i går tyckte jag. Efter detta blir det Berg flyttar in och sen blir det välkommen åter. En komediserie.  Skönt o få skratta lite.

Pratade med lärarna idag om två av mina barn. Det ena barnet har varit lite nedstämd den sista tiden o haft ont lite här o var på kroppen. Vi har inte märkt något hemma men idag när jag satt o pratade med mitt barn så kom det fram att ett barn i samma klass är elak. Ska ta det med läraren i morgon.

Mobbing är något av det värsta jag vet. Det är hemskt och fruktansvärt elakt. Denna klasskamrat hade varit elak mot mitt barn. Den går sedan i väg o får de två andra kompisarna med sig. Två kompisar som brukar vara med mitt barn annars. Det är så man blir ledsen.

Barn kan vara fruktansvärt elaka!

Intressant? 

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Mobbad, mobbare och elaka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: