web analytics
Gå till innehåll

Fy fan för mobbing

Irriterad och näst intill förbannad. Ja det är vad jag är. Jag ska kontakta skolan men jag får vänta tills allt har gått in ordentligt så jag inte säger något olämpligt eller så.

Jag har en 12 årig son som blir mobbad på skolan. Av andra klasser o av sin egen. Vi flyttade från Skåne till denna ö och det var inte populärt tydligen. Man kan inte komma någon annanstans o bli accepterad. Hemskt med tanke på att denna ö är en semesterort där det samlas MÅNGA av olika nationaliteter och från olika håll i landet.

Min son är inte värd mycket i vissa barns ögon. Det ska klagas på allt om honom. Är det inte hans dialekt som idag inte är så skånsk längre så ska det klagas på hans kläder och skor.

Han hade en väska som skolkamraterna inte tyckte var lämplig. Det slutade med att min son inte tog väskan med sig o läraren sa att det kanske var bättre att han hade sakerna i en kass....?????

Ja ja...man ser på saker o ting som man själv vill. I går hade en pojke i hans klass mobbat honom för hans tröja. Idag fick jag veta att en tjej hade mobbat honom för hans skor. Hon frågade om inte vi hade råd med att köpa skor som passade. Hon frågade om han tyckte om att ha stora fötter.

Min son har ett par adidas skor som kostade 600 kr. De passar honom perfekt o det var som min son svarade henne att han kan inte rå för om han har stora fötter. Vilket han inte har. Han har samma stl som de flesta i hans ålder.

Min son sa idag att han ville byta skola o jag förstår honom. Jag känner mig inte helt trygg med skolan heller med tanke på att ett barn faktist har tagit stryptag på min son o INGEN berättade för mig. Jo min son men det var flera veckor efteråt.

En pojke i min sons klass mobbar min 12 åring. Men inte bara honom utan nu är han på min 6 åring med som har börjat i 6 årsgruppen.

Känner mig just nu som en tiger och jag ska ta tag i detta...men jag får vänta lite så jag kan behärska mitt humör.

Känslan man har just nu mot dessa barn som mobbar vill jag inte ens uttala mig om!

Min son ska till Stockholm i morgon o spela boll med Brommapojkarna. Han blev uppbjuden dit av Brommapojkarnas tränare. Skönt för min son att komma bort lite. Han kan behöva det!

5 reaktioner på ”Fy fan för mobbing

 1. Trebarnsmamman

  Usch vad arg jag blir! Det borde inte få förekomma mobbing och framförallt borde vuxna våga stå starka i kampen mot mobbing! Jag tycker inte du skall taiga still utan våga ta tag i det. Prata med lärare, prata med rektor, kolla om det finns någon anti-mobbing-grupp på skolan, kamratstödjare boder det väll finnas i varje klass så är det i våran skola i alla fall. Ta tag i det, visa för din son genom ditt agerande att det inte är ok att han blir behandlad som han blir. Han är stark och duktig som både vågar säga i från till dem som är otrevliga och berätta för dig. Skönt att han blir sedd och bekräftad av andra...hoppas han får riktigt kul med Brommapojkarna!!!!!!!

  Svara
 2. okki

  Herregud, vad arg jag blir, ring föräldrarna, säg åt skolan att hota med media om dom inte ställer upp för din son, fyy faan, ursäkta språket men hatar sånt faktisk, alla är lika värda, kramar om

  Svara
 3. ing-britt

  ja så blir det ofta att mobbarna får va i fred o de mobbade får flytta det är inte alls rättvist..bara på dem ge din inte..kramizz

  Svara
 4. Lillmonster

  Blir så otroligt arg när jag läser sånt här. Skönt att han har dig i alla fall. Ta upp det med alla du kan och ge dig inte förräns skolan tar sitt ansvar. Om de inte gör det så kan du anmäla dem till skolverket. Det brukar sätta fart i arslet på dem.

  Hoppas han får en bra dag imorgon.

  Kram

  Svara
 5. Anonymous

  Tyvärr har många en idealiserad bild av hur det är att bo på landsbygden. Det kan vara mycket svårt och ta många år att bli accepterad.
  Men det är stor skillnad på att bli accepterad och att slippa bli mobbad!!
  Kämpa för din son, och kämpa för att behålla den goda kontakten du och han har!!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: