web analytics
Gå till innehåll

Möbler till alla

Det regnar och det regnar. Så tråkigt men så välbehövligt. Vi behöver mycket vatten här på Öland.

Just nu sitter jag i min fåtölj och surfar runt lite p internet. Jag hamnade på en sida som har möbler från AZ Design.  De säljer bland annat restaurangmöbler. Här på Öland så har vi en hel del restauranger och alla har de olika möbler. Den ena restaurangen har finare och smidigare mbler än andra. Men ändå så har man sin favorit. Jag tycker om stolar med varma sittdynor. Speciellt om man ska sitta ute. Stolen ska vara bekväm och inte för klumpig Den ska vara lätt att flytta.

När det kommer till utemöbler så sitter jag gärna i en bekväm soffa men inte om jag ska äta för då vill jag ha en bra stol eller fåtölj som inte är alltför klumpig. En soffa sitter jag gärna i om man bara ska ta en glass eller varm korv.

Har ni någon favorit? Är ni nyfikna på lite utemöbler så kika gärna in på www.azdesign.se. De har en hel del sm man kan titta på. Den ena finare än den andra och det finns alltid någon möbel till alla. Berätta gärna vilken ni fastnade för.

Publicerat den Kategorier Blogvertiser

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: