web analytics
Gå till innehåll

Möblerat om och veckans planering

Igår ändrade jag om i vardagsrummet. Det blev storstädat. Jag tvättade av väggarna, karmarna och alla lister. Fönsterna blev putsade och möblerna blev avdammade. Sedan flyttade jag möblerna med hjälp av Benjamin och Beatrice. När Fredrik kom hem från jobbet så var ommöbleringen klar.

Idag har jag sorterat mina saker så jag får dom där jag vill ha dom. Jag och Beatrice gick och storhandlade med idag. Helgens arbete har satt spår i min rygg. Jag har så ont i den så nu blir det inget mer jobb för mig idag. Jag har gjort maten och den äter familjen nu. Själv tog jag lite yoghurt innan så jag är inte hungrig. Jag passade på att sätta mig här i stället och vila ryggen.

Påsklovet är slut och i morgon är det åter skola. Veckan som kommer har jag lite planerat. I morgon ska jag ta blodprover på vårdcentralen. På tisdag ska jag till min samtalskontakt. På onsdag och torsdag ska jag jobba några timmar och på fredag har jag inget planerat. Ja det var min kommande veckans planering.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Njut av söndagens kväll och sköt om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: