web analytics
Gå till innehåll

Moment 22

Lördag med allt vad det innebär. Inga måsten, inga krav. Det passar mig just nu. Mitt mående är som det är. Det går upp och ner. Det innebär att mitt socker dalar och stiger. Det är långt ifrån roligt och vara diabetiker.

Det är kallt ute. Mina leder tycker inte om det. Jag får ont och ibland har jag svårt att gå. Det sätter sig även i mitt mående i övrigt. Det känns som att jag springer i ett hamsterhjul. Moment 22...ja det går runt. Det ena ger det andra.

Jag pratade med en väninna igår. Hon tyckte att jag ska skriva en bok då jag har en del att dela med mig. Har funderar i dom banorna själv. Problemet är att när jag väl sätter mig ner och ska skriva så blir det blankt i huvudet. Allt försvinner. Det är likadant ibland när jag ska skriva här i bloggen. Tänker att det jag skriver om är inget av värde. Har även ibland funderat på om jag ska sluta skriva...men samtidigt är det skönt och skriva av sig.

Ja, ibland är man bara trött på allt. Idag är lite av en sådan dag. Jag hoppas att ni har det bra I alla fall. Sköt om er!

Vår,vår, underbara vår! Vart är du?
Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.