Gå till innehåll

Mona Sahlin mot Fredrik Reinfeldt

Redan söndags morgon. Eller söndags förmiddag ska man kanske säga i stället. Vi fick sovmorgon idag. De små sov så gott så man behövde inte gå upp hur tidigt som helst. Vi har precis avverkat frukosten o ska göra oss i ordning för att köra i väg på äventyr.

Kanske har vi en kattunge med oss hem idag. Det beror lite på hur hon är med barnen runt sig. Hon var inte van vid barn då hon bor hos en vuxen person idag, men de vänjer väl sig. Min tanke är iaf att är den rädd o så så tar vi inte den. Då är det bättre med en kattunge som är van vid barn redan från början. Mina barn älskar katter och några av dom sitter mer än gärna med en katt i knät hela tiden.

Jag läste att det bara är 35 dagar kvar till valet. 35 dagar? Börjar bli lite panikartat. Hur ska det gå denna gång då? Enligt expressen så är det 700 000 st osäkra väljare som avgör. Det är ju bara att hoppas på att de väljer rätt då.

Alliansen har ett svagt övertag stod det. Jag hoppas det svaga är väldigt svagt.Fredrik Reinfeldt verkar vara säker på att vinna valet men jag hoppas han dimper ner ordentligt. Han har gjort sitt dessa fyra år som har gått.

Jag ska följa valdagen med hopp om att det blir ett regeringsskifte.

expressen - svd - aftonbladet - Smålandsposten - Svenska YLE - Dagens Nyheter - Privata Affärer

Smickra mig 😉 Flattr this

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger 😉

2 reaktioner på ”Mona Sahlin mot Fredrik Reinfeldt

  1. Calle

    Det är väl snarare SD mot alla de andra. Men läget ser uppenbarligen hoppfullt ut 🙂 Nu hoppas vi bara snart att borgarna ska få lite sans och vet och respekterar demokratin och fruktsamt börjar samarbeta med SD, såsom skett i Danmark.

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: