web analytics
Gå till innehåll

Mona Sahlin plankar

Sahlin plankar en bil...hahaha...det såg rätt så roligt ut faktiskt. Speciellt när ägaren kom. Jag hade aldrig vågat göra en sådan sak. Jag är för feg med andra ord men det står jag för. Det var rätt roligt att se Sahlin göra det för det är en sida av henne som man aldrig har sett tidigare.

Idag är det tisdag och Fredrik ska på övning i kväll. I morgon kväll ska de ha kundkväll på jobbet så det är inte mycket man ser utav honom dessa dagarna. Själv ska jag ta itu med tvätten...suck...

Jag tittar på världens adoptioner och det är så underbart att se. Denna gången är det en 13 årig kille som ingen vill ha eller ville ha ska jag kanske säga. Ett par med två äldre söner ville ha honom och ge honom ett hem. Man blir gråtfärdig när man ser sådant. Tänk så fina människor det ändå finns i vår värld!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: