Gå till innehåll

Monchichi- Retro apan

När jag var barn så fick jag en monchichi. En liten söt apa. Alla som känner mig vet att jag älskar apor. Kanske beror det på denna fina leksak?!

Jag har inte sett dessa monchichi någonstans. De är inte lätta att få tag på i dag, men för en tid sedan fann jag två stycken som även hade kläder. Ni kan ju tänka er hur det såg ut. Jag sprang dit till ståndet som ett litet barn på julafton och störtade fram och köpte dom. Hundra spänn. Dom var värda det.

Idag är det loppis i stan. Jag fann ännu en monchichi men jag tänkte att jag faktiskt har två redan. Jag gick och handlade till min lunch och gick tillbaka. Vad tror ni hände? Jo jag kunde inte låta bli att köpa den. Värdet i kronor var 40 spänn. Nej jag kunde inte låta bli. Nu har mina tvillingar fått en trilling 🤗

2 reaktioner på ”Monchichi- Retro apan

 1. Kim M Kimselius

  Underbart! Jag älskade också apor när jag var barn. Stora, kramgoa apor. Jag fick till slut en liten, hård apa i present. Åh, vad jag blev besviken. Men apan finns fortfarande kvar och jag minns exakt hur det kändes när jag fick den. Nu är jag jätteglad för apan, för jag vet vad det kostade mina föräldrar att köpa den.
  Kram Kim

  Svara
  1. Lisa

   Kan tänka mig att du blev besviken då du egentligen ville ha en mjuk kramgo apa. Men när man blir äldre så förstår man tanken bakom det hela på ett helt annat sätt. Jag älskar apor. När jag går till djurparker så är det oftast där jag strandar 🤗
   Kram Lisa

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: