web analytics
Gå till innehåll

Morden på Öland

Igår var jag i Kalmar och lyssnade på rättegången med 55-åringen som står åtalad för morden här på Öland. Det var mycket intressant och sitta och lyssna på samtidigt så var det lite obehagligt att man satt i ett rum tillsammans med en eventuell mördare. Han förstod att han snabbt skulle bli misstänkt och det undrar man ju varför på naturligtvis. Det ska bli intressant och följa det hela faktiskt.

Det känns obehagligt att sådant här har hänt på denna lilla ön, men mord händer var som helst egentligen.

Läs mer om morden här.

Idag har det varit rätt så lugnt. Gick en sväng i stan och sedan pysslade jag lite här hemma. Jag och Maria gick igenom vad vi skulle köpa till tvillingarnas och Sagas kalas. Det är inte lång tid kvar nu. Barnen tycker det ska bli roligt.

Nu ska jag natta min kudde tror jag. Är trött och ska upp tidigt i morgon. Det är redan torsdag i morgon. Jag som tyckte att veckan precis har börjat.

Ha en fin kväll mina vänner. Kram och god natt!

Intressant?

2 reaktioner på ”Morden på Öland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.