I morgon är den stora dagen inne

Då var det kväll och jag är helt slut. Det har varit fullt upp idag. Tur att jag gjorde gravdekorationerna igår för idag hade jag nog inte hunnit med. Vi åkte ju till badhuset med igår med barnen och det var verkligen trevligt.

Vi åkte ut till gravarna redan idag. Satte dekorationerna och tände ett ljus till dom alla. Det var rätt så skönt att fått det gjort för ingen av de andra hade varken några blommor eller tända ljus. Det är så sorgligt att se när en grav står öde. De flesta åker förmodligen ut i morgon och sätter och tänder ljus.

Pappa fick en gravlykta av min äldsta son och hans flickvän för några veckor sedan och den står jättefint på graven. Där tände vi ett ljus i och sedan satte jag ett ljus i den lilla lyktan. I korset i mitten satte min näst äldsta son med sin lilla familj ett ljus i. Det blev så fint så.

Jul

Pappas grav.

Jul

Pappas grav

Jul

Överst från vänster Fredriks pappa,till höger Fredriks farmor och farfar.
Nederst från vänster Tomas, Fredriks bror, till höger Ingemar, Fredriks morbror.

Önskar er alla en riktigt GOD JUL!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *