web analytics
Gå till innehåll

Morran och Tobias gjorde det

Bio folkan BorgholmHaft en mysig och rolig stund på bion på Folkan i Borgholm. Morran och Tobias fick mig och alla andra i salongen att skratta. Jag har inte sett serien tidigare så karaktärerna var nya för mig. Det är en film att rekommendera. Nu är det en vecka till nästa film. Då är det Trolls tur att underhålla besökarna. Det är samma genier som skapade Shrek som har skapat denna film med trollen. Den ska bli intressant och se Tror att den är rätt så bra. Mina pojkar vill se den så det ska bli mysigt att gå med dom. Folkan i Borgholm har många bra filmer på gång tycker jag. Det är helt klart värt att utforska deras filmmeny 🙂

I morgon är det första dagen på barnens lovvecka. Jag ska upp tidigt för att åka med min dotter till sjukhuset i Kalmar där hon ska undersökas. jag hoppas de kan se att det är något så hon kan få hjälp. Det är jobbigt för henne. Det är inte roligt när ens barn inte mår så bra.

Jag ska göra mig i ordning för min säng nu så jag orkar upp i morgon. Ni får ha en fin kväll. Sköt om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: