web analytics
Gå till innehåll

Mors dag

Hoppas alla mammor haft en fin dag idag!

Vilken helg det har varit, Helt underbar faktiskt. I går så var det loppis på Storgatan här i Borgholm och barnen i tvillingarnas klass skulle stå och slja. VI föräldrar turades om att vara med barnen och det gick mycket bra för dom. De fick in en hel del och det är ju roligt. Det var lite blåsigt väder bara. Solen förblev borta men det gick och stå där om man hade jacka på sig.

Idag vaknade jag upp till en skön sång. Sambon och barnen sjöng och kom in med kaffe och blommor samt paketer. Hampus var rolig för han kom in till mig innan och viskade att pappa har paket till mig. Snuttgubbe 🙂
Jag var lite yrvaken dock ändå och det var tur att jag fick in kaffe så jag kunde vakna till lite.

Jag fick en lampa av Robin. En lampa som är en sköldpadda och den har har stjärnor som lyser i mörkret. Jag fick även ett halsband av honom där det stod Älskad på ena sidan och mamma på den andra. Så jättegulligt! Av Stéphanie fick jag en stor prydnadssak som det var två lejon på och en klocka mitt på prydnadssaken. Jättefin var den.

Av Fredrik och alla barnen fick jag faktiskt en helt ny bärbad dator. Så gulligt av dom! Jag har ju en dator men det är något konstigt med den. Stängs den av så tar det år och dar innan den startar upp och när den väl har gjort det så kommer jag inte ut på internet. Jag har provat att formatera den men det går inte. Jag brände ut recovery skivor men de fungerade inte heller. Något konstigt är det med den. Jag behövde verkligen en ny dator och jag fick en jättefin. En Samsung R730. Ursnygg. Den är röd på locket och blank och fin invändigt.
Visst är det roligt  och få presenter, men det hade inte behövts. Jag var glad av att bara få en kopp kaffe på sängen och ha mina barn samlade.

Vi åkte ut till sambons mamma och gratulerade henne med. Hon fick en låsbar brevlåda. Hon behövde en sådan så presenten blev mycket uppskattad. Fredrik hade köpt en mors dags tårta med så den åt vi hos henne. Efter fikan tog vi en promenad och sedan åkte vi till pappa en stund. Han fick en bit tårta så den åt han medan vi fikade med honom. Jag har ringt mamma med och gratulerat henne på mors dag.

När vi kom hem så började vi att ändra om på övervåningen. Vi ändrade om i flickornas rum och fick i ordning där. Sen började vi i hallen men jag får fortsätta med det i övermorgon för i morgon ska jag vara på möte hela dagen.

Ikväll var det Big Brother och man fick se Christian och åka ut. Det hela slutade inte som man trodde men det ska bli spännande att se vem det är som tror sig ha kommit till finalen. Helt klart hoppas jag på att det är Simon som gått vidare.

Jag skulle laddat in bilder men det fungerar inte för mig i kväll så de kommer imorgon kväll i stället. God natt och sov gott.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: