web analytics

Mors dag på Öland

I dag är det mors dag. Jag har blivit hyllad som mamma. Fått jättefina presenter. Rent för många men jag blev otroligt glad. Ska fotografera dom i morgon.

Jag gratulerade min egen mamma en prydnad av en form av ett hjärtaoch sedan fick hon ett halsband.

Jag var nere i stan och handlade. Passade på att köpa till min svärmor från Fredrik. Idag gjorde jag ett kort som han kunde ha med sig. Småkillarna följde med och de var glada när de kom hem igen de visade stolt upp vars en peng som de fick i försenad födelsedagspresent.

Nu är man rätt trött men det har verkligen varit en toppenhelg. Ha der gott och sköt om er!

6 Replies to “Mors dag på Öland”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.

%d bloggare gillar detta: