web analytics
Gå till innehåll

Mot dom 50 åren

Jag får inte många timmars sömn på ett dygn. Igår natt vaknade jag redan 01:22 och var vaken tills igårkväll. Fast jag är trött så här jag svårt att somna. På natten har jag drömmar som kommer till mig. Jag får hjärtklappning och hög puls. Kan hantera det bättre nu än tidigare men det är pga medicinerna. I natt vaknade jag 02:44 och har somnat om, vaknat och somnat om fler så ggr efter det tills klockan blev 07:00. Något trött är mån.

Jag har i alla fall en underbar man. Varje morgon kokar han kaffe till mig. Kommer in med kannan och en mugg. Jag är otroligt tacksam för det. En omtänksam gest som betyder så otroligt mycket. Det är inte kaffet i sig utan handlingen.

Ibland när jag tittar på Fredrik så kan jag ställa mig själv frågorna: Hur kan han älska mig? Är jag värd honom?

Fredrik blir 50 år i år och det ska naturligtvis firas. Hur vet jag inte än men det blir en sammankomst med nära och kära. Vi bjuder ingen så slipper folk bli besvikna för att man inte så till, utan den som vill komma är hjärtligt välkommen.

Om två år blir jag 50 år. Jag har planer som inkluderar samtliga barn med familj och naturligtvis min man. Ska planera lite och se vad jag kommer fram till.

När jag ser siffran 50 så blir jag lite fundersam. Tänk att jag går mot de 50 åren?! Vart har alla år tagit vägen?

Ja tiden springer iväg. Det förflutna kan man inte göra så mycket åt men framtiden kan jag påverka och jag ska verkligen göra allt för att ta mig till en en tillvaro där jag känner mig trygg. Om det så jag måste säga upp bekantskapen med människor som tar all min energi. Jag behöver den energin till att orka mig igenom dagarna som kommer.

Låter det vettigt?

Jag behöver folk runtomkring mig som stöttar mig och hjälper mig framåt. Kanske så kräver jag för mycket?! Jag vet inte. Jag har min man och mina barn och mina fina vänner ❤ Älskar er alla som står mig nära ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: