web analytics
Gå till innehåll

Mot en ny arbetsdag

"Upp o hoppa, ligg inte o dra dig. Du o jag måste fånga dagen"

Ja denna dagen blir nog fångad i regn. Det verkar så iaf när man tittar ut. Jag hoppas på att himlen kan hålla sig men det återstår o se.Vi ska snart till jobbet. Det blir ett sista ryck innan portarna slår upp för den nya cykelbutiken. Ska bli roligt!

Det blir en lång dag. Slutar idag kl 16:30. Sen ska det hämtas barn o det ska handlas o göras middag. Plocka undan lite samt hinna med lite vikning av tvätt. Det blir en tidig säng för mig i kväll. Det har jag bestämt. Ska upp o lägga mig när barnen lägger sig. Kanske läsa en bra bok eller så ser jag på en film...i sängen. Jag är så trött. Man är uppe rent för sent på kvällarna.

Hur ser er dag ut?

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: