web analytics
Gå till innehåll

Mot ett nytt år

Det börjar närma sig tolvslaget, men än är det några timmar kvar att detta år. Detta blir det sista inlägget för år 2012 och i morgon kommer ett nytt fräscht inlägg med det nya året. Det blir en liten summering av år 2012 hade jag tänkt. Det har hänt en del ändå under det gångna året så lite finns det att skriva om.

I dag, (eller i natt kanske) så går tävlingen ut som CDON har. Man kan vinna en presentkod som är värd 15000kr. Den skulle jag gärna vilja vinna. För att ha en chans att vinna så skulle man skriva en recension om en film som CDON har och sedan få röster på bidraget. (Mitt bidrag finns här.)

Jag har för närvarande flest röster men det är inte antalet röster som avgör det hela. CDON kommer att ta ut en vinnare och det kan lika bra bli tvåan, trean eller sexan....någon efter mig med andra ord. Men att rösta skadar ju inte. Vill du ge mig din röst? Har du redan gett mig din röst? Testa gärna igen isf.

Jag är oerhört tacksam över alla röster jag har fått på mitt bidrag. All kärlek till er!
Gott Nytt År mina vänner. Sköt om er!

Instagram
Intressant?

2 reaktioner på ”Mot ett nytt år

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: