web analytics
Gå till innehåll

Mot Fryshuset i Stockholm

Så kallt det har blivit nu på kvällarna. Jag och Stéphanie var ute med Sally nu ikväll på en långpromenad och det var fruktansvärt kallt. Snön är nog på väg. Jag tycker inte om när det är så kallt för jag får mer ont i min kropp då. Jag vill ha sol och värme. Sen mår jag bättre psykiskt med när det är ljusare och vart ute. Denna årstiden har jag så lätt att dala ner. ändå tycker jag att det har gått bra än så länge.  Det har hänt en del runtomkring som man inte har kunnat styra själv men nu har det lugnat ner sig...tack och lov.

Mina tvillingar är på väg upp till Stockholm nu. De åker med fritidsgården och ska upp till Fryshuset i Stockholm. Fryshuset är en ungdomsgård i lite större format. De ska shoppa lite och har jag inte helt fel för ig så skulle de på någon teater med, en jag kan ha fel. Jag hoppas de får det roligt i alla fall. Jag, Tove och Robin var och handlade till dom innan de skulle åka. Jag ville ha lite frukt, dricka och något att äta so de kunde ha på vägen upp. Sen blev det lite godis med. De klarar sig nog 🙂

Man är lite som en hönsmamma. Man vill att de ska vara mätta och känna sig trygga. Man köper hellre lite för mycket än för lite. Man trippelkollar så de har allt ed sig och sedan så hjälper man dom med sakerna till bussen bara för att an ska veta att de har fått med sig allt. Ja det är jag det. Det kommer bli tomt här hemma i helgen men jag hoppas de kommer ha det roligt. Det är första gången som de kommer till Stockholm.

Jag har lite lösa planer på att ta resten av familjen till badhuset en dag i helgen. Troligtvis på söndag. Det hade varit roligt för de andra barnen att göra något som de tycker om. De älskar ju att vara i vattnet och sist vi var där så hade dom jätteroligt. Vi kan ha en liten familjedag. En halv familj familjedag 😉 Ikväll blir vi ännu mindre för Stéphanie är med kompisar över natten och Robin är hos en av sina vänner. Det märks att man börjar få stora barn. Ja börjar och börjar. Robin är ju vuxen hahaha.

Jag kikade in på expressen för att läsa lite nyheter. Hamnade på en video som handlade om en 8-årig pojke som fått sin dom: Han har bara några veckor kvar att leva. Han har leukemi som har kommit tillbaka för en fjärde gång. Han har funnit sin livs kärlek i en jämnårig flicka. Man blev väldigt berörd av att se videon. Stackars kille. Varför finns dessa hemska sjukdomar? Ett barn som nästan precis fått börja leva. Vad är syftet med hans förtidiga död? Jag förstår inte det. Så fruktansvärt tragiskt.

Ja det finns mycket som händer i vår värld som man inte förstår hälften utav. Det är detsamma med dessa terrorister. Jag förstår inte vad de vill åstadkomma med sina handlingar. Många av dom överlever ju inte för att följa sina "verk". Många oskyldiga människor som får sätta livet till för dessa sjuka människor. Nej usch och fy för dessa människor. Om man nu kan kalla dom för människor.

Nej det är kanske rätt så skönt att inte veta vad dom får ut av sina handlingar. man hade inte blivit mer klok för det. Nu ska jag dricka en varm kopp kaffe och värma upp min kropp lite. Ha en fin kväll mina vänner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: