web analytics
Gå till innehåll

Mot Stockholm

Min minsting är lite lillgammal av sig. Jag lade honom vid 8-draget i gårkväll och sedan kom han upp en halvtimme senare för att fråga om han fick en flaska välling. Jag sa till honom att gå och lägga sig igen och då står han coolt kvar och säger i en lätt ton: Jag bara frågade.

Man kan ju inte låta bli att skratta. Förmodligen så hördes det mycket roligare än vad det är att läsa om det. Det är likadant som när han ska kalla på en. Oftast säger han mamma, men ibland lägger han till ett n på slutet så det blir mamman, mamman. Det är som attd et är vilken mamma som helst, men det hörs så gulligt. Han har en förkärlek till just n i slutet på orden för han säger likadant ibland när han kallar på sin pappa. Då blir det pappan. Till och med i Stéphanies namn sätter han ett n efter. Det blir så Stéphanin 🙂 Han är så gullig!

Idag hänger regnet i luftet känns det som. Det regnar inte än men det kanske kommer. I dag tvättar jag för i morgon åker jag och Fredrik till Stockholm. När vi har kommit till Stockholm så tar han och jag båten med Cinderella till Mariehamn och sedan tillbaka på lördagen. När vi har kommit i hamn i Stockholm på lördagen så tar vi oss till hotellet och fixar oss i ordning för på kvällen ska vi till Globen och se på Dolly Parton. Det ska bli så roligt! Svärmor är här hemma och har barnen.

Ha en fin dag alla vänner.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Mot Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: