web analytics
Gå till innehåll

Mot stranden

En ny dag med nya möjligheter. Jag har lovat barnen stranden idag så det blir att jag går dit med de sex barnen som jag har hemma. Man får passa på medan vädret är fint. Vi har ju satt upp en pool hemma men det är ändå mysigt att gå och lägga sig på sandstranden. Jag läste ut min bok i går så det blir att ta med den andra jag började på idag. Den heter Övergiven och den började bra så jag ser fram emot att läsa den fast handlingen egentligen är mycket tragiskt.

Pontus, min lille treåring har börjat gå på toaletten. Han springer bara här om dagarna nu när det är fint väder och jag påminner honom om att gå på toaletten. I går gjorde han både det ena och det andra på toaletten och det bästa av allt var att han själv sa till att han behövde. Har jag tur så är han blöjfri i alla fall på dagen efter sommaren.

Det går ju en del blöjor om dagen om man tar med det som går åt på dagis. Men fram för allt så är det ju skönare för lill killen att bara ha kalsonger på sig. Sen är det lättare att göra barn blöjfria under sommaren tycker jag då de ändå går mestadels bara.

I veckan när min mamma o hennes sambo samt mina småsyskon var här så tog vi en promenad till hamnen. Tog två foton där nere som jag bjuder på här. Önskar er alla en fin dag.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Mot stranden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: