web analytics
Gå till innehåll

Mot vuxenlivet

Igår tog mina tvillingar studenten. De sprang ut vid middagstid med sina betyg i sin hand. De var glada över att ha klarat av tre års gymnasietid. De hade tur ,ed vädret. Strålande sol under hela utspringet. Härligt. De var jättefina.

Ett stort Grattis till Benjamin och Beatrice som går mot nya mål i livet!

Dom gick på en liten skola såp det var inte så många i varje klass som gick ut. Det var inte som när jag tog studenten. Vi var en rätt så stor skola med flera klasser. Vi gick i parad genom Eslöv med två orkestrar som spelade på vägen. Men det har egentligen ingen betydelse hur stor skola det är. Lyckan för avslut på skoltiden är densamma hägring oavsett skola och antalet elever.

Jag var glad över att ha slutat min skola. Jag blev misshandlad av en annan elev på skolan under skoltid och det orsakade en hel del lidande. Jag fick problem med min rygg och bröstkorg. Min dröm som dansare grusades med en och samma gång som det första slaget och den första sparken utdelades. Men...jag tror på att allt som händer har en mening. Det måste det ha. I detta fallet så är jag helt hundra på att hade inte denna misshandel skett så hade jag inte haft mina barn idag. Jag har hellre dom än en karriär som dansare!

Idag så går solen i moll emellanåt. Det är fortfarande varmt men det blåser lite. Skönt. Har suttit ute en stund i trädgården innan. Har även passat på att frisera mina hundar lite. De tyckte det var skönt. Vi får väl se hur resten av helgen kommer att se ut. Jag hoppas på som idag, för idag är det riktigt skönt.

Ha en fin dag alla.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: