web analytics
Gå till innehåll

Möte i morgon :-)

Andra dagen med flytande kost. Det går rätt så bra tycker jag. Jag tar promenader med Sally så det blir ju två gärningar i en smäll. Hon får sin motion och jag får detsamma samt kalorier att räkna bort.

I morgon ska vi på möte. Det gäller orosanmälan som kom in för en tid sedan. Den orosanmälan som innehöll punkter där jag inte kunde göra så mycket då jag inte får informationen. Det råder stor brist med kommunikation kan man säga. Mina barn kommer till skolan lite senare nu på morgonen för de var tidiga innan sa de. Det är bara det att de är inte först och de km den tid de kom på grund av att vi kände det tryggast att de åkte bil. Sen var de ca 5-10 minuter tidigare än de som kommer med buss.

Ja det var flera punkter som ska bli roligt att få svar på i morgon. Det som ska bli roligt är att få höra hur de egentligen tänkte. Hur ska jag som mamma kunna stötta mitt barn om jag inte får veta att något är fel i skolan? Hör man inget så tror man ju att alt är bra. De tyckte dock att kommunikationen från vårt håll inte var bra. Konstigt tycker jag för jag har hört av mig varje gång jag har hört något. Inte trodde jag att jag skulle behöva skriva mail eller ringa varje dag för att fråga om det varit något som inte var bra.

Tänk om alla i skolan skulle göra det. Herregud. Slottskolan rymmer en hel del ungar faktiskt. Men de kanske vill ha det så. Prata i telefon hela dagarna i stället för att skicka ett simpelt mail eller slå en signal när det INTE fungerar.

Nu ska jag natta mig så jag säger god natt och sov gott.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: