web analytics
Gå till innehåll

Mullekojan

Hej mina vänner. Det är kväll och jag ska inte ljuga och säga att det var synd. Jag är super glad över att det är kväll för då kan jag få lov att gå och lägga mig. Yea!!!

Ja jag är trött som bara den. Det har varit en fin dag men jag är trött. Jag har varit en stund i skogen idag. Jag skulle hämta Hampus lite tidigare idag tänkte jag och när jag kom fram så var det en lapp på dörren där det stod att de var  vid Mullekojan. En liten söt koja i skogen. Ja där fick jag för att jag ville hämta hem sonen lite tidigare.

Jag gick och hämtade Pontus och bestämde mig för att vi skulle gå till Mullekojan och se vad de hittade på med. Benjamin följde med mig för han var klar med sin läxläsning på skolan. Beatrice ville stanna kvar. Vi gick till Mullekojan och är var ju hela gänget. Hampus lekte med några barn.

De grillade korv och fikade. Så jättemysigt. Jag kände mig taskig när jag kom för att avbryta det, men vi stannade kvar en stund. Vi blev bjudna på korv  och kaka 🙂 Så någon mening med att hämta Hampus var det nog ändå.

Jag har tvättat idag. Jag köpte nya handdukar i veckan så jag har tvättat dom idag så man kan använda dom. Det är skönt med lite nytt faktiskt. Sedan har jag städat vårt sovrum och jag har sorterat upp tvätten. Skönt att det är gjort.

Vi såg på Farmen nu ikväll. Jag hejar på AK och Maria men jag tyckte att de var taskiga mot Sören som faktiskt berättade vad han hade hört om de andras pakt. Nu spelar dom bort honom känns det som. Jag hade velat att de skulle välja Erik men så blev det alltså inte.

Visserligen blev han vald som andre kämpe men det känns inte rättvist det heller. Jag hade hellre sett han som förste kämpe och sedan han hade valt Sören isf för då hade Sören fått välja gren. Nu tror jag att Erik tar en gren som han vet att han tar Sören i. Vet och vet, men tror sig veta iaf.

Nu ska jag gå upp och duscha och sedan blir det sängen för mig. I morgon är en ny dag och den ska jag förvalta väl. God natt och sov gott go vänner.

Påminner om tävlingen jag har. Den där ni kan vinna en resa värd 20 000. Tryck här.

Instagram
Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: