web analytics
Gå till innehåll

Muren som skyddar

Ny vecka. Nya utmaningar. Nya tillfällen att skaffa nya ljusa och roliga minnen.

Dagen började som vanligt med terapi på hög nivå. För att se det positivt så var det värre förra veckan. Idag pratade vi om den mur som skyddar mig från svåra känslor. Jag försökte rita muren men det gick inte. Ska försöka få ut bilden från mitt huvud på papper till nästa vecka. Det var en jobbig session men samtidigt en bra session. Den gav mig mycket. Fortsättning kommer nästa vecka.

Ibland har jag tänkt på att sluta skriva om det som sker innanför väggarna hos min terapeut. Man är ju lite rädd för vad folk ska tro om mig. Kanske blir bilden av mig lite skev. Men samtidigt så är det skönt och skriva av sig...så jag kommer nog att fortsätta med det.

Nu är jag hemma och vilar mitt huvud. Det blir en lugn kväll. Det är planeringen i alla fall. Jag hoppas att ni alla har en bra dag. Önskar er en fin fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: